Lediga jobb

Leg. fysioterapeut eller leg. arbetsterapeut till HandCenter Göteborg

Läs hela annonsen här: Leg. fysioterapeut eller leg. arbetsterapeut till HandCenter Göteborg


Verksamhetsområde (VO) Handkirurgi vid Skånes universitetssjukhus Malmö söker leg arbetsterapeut till vår rehabiliteringsenhet. Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat på 1 år, 100% med start den 1 september 2017.

Den handkirurgiska verksamheten på Skånes universitetssjukhus bedriver högspecialiserad vård för personer med handskador och -sjukdomar. Rehabiliteringsverksamheten omfattar såväl sluten som öppen vård där arbetsterapeuter, sjukgymnaster och kurator tjänstgör i nära samarbete med varandra.

Vi söker en legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med handkirurgiska patienter inom akutsjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av handkirurgisk rehabilitering och vidareutbildning inom ämnesområdet.

Du är flexibel, har god förmåga att prioritera samt har ett professionellt förhållningssätt. Vi värdesätter också egenskaper som initiativförmåga och god samarbetsförmåga då det dagliga arbetet präglas av teamarbete. Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad så kontakta mig snarast på mail eller telefon!

Med vänlig hälsning

Elisabeth Ekstrand, elisabeth.ekstrand@skane.se
Enhetschef

Handkirurgi Rehabilitering
Skånes universitetssjukvård

Jan Waldenströms gata 5, plan 4,205 02 Malmö
Tfn: 040-33 36 37