Kommersiella medlemmar

camp
Camp Scandinavia är ett svenskt familjeföretag med huvudkontor i Helsingborg och egna dotterbolag i Norge, Danmark och Finland.Vår huvudinriktning är mot den ortopedtekniska verksamheten och rehabilitering, framför allt på ortossidan. Camp har ett brett sortiment för handterapi.


 

djo

DJO är en ledande global utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativ medicinsk teknik som erbjuder lösningar för muskoskeletal hälsa, hjärt- och kärlhälsa och smärthantering. Företagets produkter riktar sig mot hela spektrat av patientomvårdnad, från skadeförebyggande åtgärder till rehabilitering efter operation, skada eller degenererande sjukdom. 

Produkterna används av allt från ortopediska specialister, neurokirurger, primärvårdsläkare, smärtspecialister, sjukgymnaster, naprapater, fotvårdsspecialister, kiropraktorer till idrottsmän och patienter för skadeförebyggande behandling och egenvård. Produktutbudet består bland annat av fasta och mjuka ortopediska stöd, kyla och värmebehandlingar, stimulering av bentillväxt, system för hjärt- och kärlhälsa, TENS/NMES elektrisk stimulering för smärtbehandling/rehabilitering/träning och fysioterapiprodukter.  

DJO:s produkter marknadsförs under varumärkena Aircast, Cefar, Chattanooga, Compex, DonJoy, Dr Comfort, Exos och ProCare. För mer information om företaget besök www.DJOglobal.se


 


Camp Pro Ortopedteknik är en komplett ortopedteknisk verksamhet som finns i fina nyrenoverade lokaler i Lill-Janshuset vid Sophiahemmet. Vår duktiga personal har lång erfarenhet inom alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel och vi har den allra senaste utrustningen på vår mottagning. Vår ambition är att erbjuda varje patient den bästa lösningen vid varje enskild tillfälle och vi utgår alltid från vad som är bäst för just den patient vi har framför oss. Vi kallar det ”Delaktighet på riktigt”. Vi har nära samarbeten med bl a specialistläkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi har avtal med Region Stockholm, men tar även emot försäkrings- och privatbetalande patienter.


 

thuasne
Företagsgruppen Thuasne har sedan grundandet 1847 varit baserat i St Etienne i Frankrike. Från början specialiserade man sig på elastiska textilier, men efter andra världskriget började man satsa på sina kompressionsbandage, varpå man lanserade de första medicinska bältena; Lombax och Lombacross. Därefter har ett omfattande sortiment av bland annat medicinska ortoser utvecklats.


 

Bioservo Technologies är företaget bakom Carbonhand, den nya generationen av Servohandsken.
Carbonhand är ett innovativt greppförstärkande hjälpmedel för människor med nedsatt styrka och uthållighet i händerna. Carbonhand består av en handske och en lätt kraftenhet och är smidig och intuitiv samtidigt som den kompenserar och tillför kraft, uthållighet och styrka när användaren behöver. Handsken används idag som arbetshjälpmedel eller hjälpmedel i hemmet och bidrar till högre livskvalitet genom ökad självständighet och oberoende för användaren.


 


grippit

Catell grundades 2009 och är ett helsvenskt företag med säte i Stockholm. Sortimentet består av produkter riktade mot Handterapi. Tillsammans med flertalet av världens främsta producenter och med en egen produktutveckling är målsättningen att vara den ledande leverantören inom Handterapi. Vi strävar alltid efter att erbjuda marknadens bästa priser kombinerat med kvalitet, hög service och leveranssäkerhet.


 

JHInova
JHInova i Hässelby marknadsför ortopedtekniska hjälpmedel till ortopeder, sjukgymnaster, sjukhus, gipstekniker med flera. Vårt produktsortiment innehåller bland annat ortoser för knä, fot, armbåge/hand och rygg.Vi erbjuder högkvalitativa produkter för funktionell och optimal patientbehandling till kunder i Sverige, Norge och Danmark


 

mediroyal
MediRoyal Nordic AB har startats och ägs av personalen fr.o.m den 1 oktober 2002. Bolaget ansvarar för försäljning och marknadsföring av DeRoyals produkter i Skandinavien och Östeuropa. Denna lösning möjliggör en stark koncentration mot viktiga marknader och kundgrupper för bästa möjliga service.


 


Vår affärsidé är att marknadsföra och sälja behandlings- och kostnads- effektiva vårdprodukter som är unika inom sitt respektive användningsområde. Det ingår även att ge en fortlöpande utbildning till de vårdgivare som använder produkterna för att de skall erhålla optimala resultat.Vi arbetar inom fyra produktområden, Sårläkning, Kompressionsbehandling, Trycksårsprofylax samt Profylax mot biverkningar vid cellgiftsbehandling (Alopecia, Dyschromia och Onycholysis).