Kommersiella medlemmar

algoritm
Vi marknadsför mät- och träningssystem, främst för medicinsk rehabilitering. Vi driver även utvecklingsprojekt inom dessa områden.


 

camp
Camp Scandinavia är ett svenskt familjeföretag med huvudkontor i Helsingborg och egna dotterbolag i Norge, Danmark och Finland.Vår huvudinriktning är mot den ortopedtekniska verksamheten och rehabilitering, framför allt på ortossidan. Camp har ett brett sortiment för handterapi.


 

djo

DJO är en ledande global utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativ medicinsk teknik som erbjuder lösningar för muskoskeletal hälsa, hjärt- och kärlhälsa och smärthantering. Företagets produkter riktar sig mot hela spektrat av patientomvårdnad, från skadeförebyggande åtgärder till rehabilitering efter operation, skada eller degenererande sjukdom. 

Produkterna används av allt från ortopediska specialister, neurokirurger, primärvårdsläkare, smärtspecialister, sjukgymnaster, naprapater, fotvårdsspecialister, kiropraktorer till idrottsmän och patienter för skadeförebyggande behandling och egenvård. Produktutbudet består bland annat av fasta och mjuka ortopediska stöd, kyla och värmebehandlingar, stimulering av bentillväxt, system för hjärt- och kärlhälsa, TENS/NMES elektrisk stimulering för smärtbehandling/rehabilitering/träning och fysioterapiprodukter.  

DJO:s produkter marknadsförs under varumärkena Aircast, Cefar, Chattanooga, Compex, DonJoy, Dr Comfort, Exos och ProCare. För mer information om företaget besök www.DJOglobal.se


 


Orteo startades då ett antal tillverkare av ortopediska hjälpmedel sökte en ny samarbetspartner och distributör på den nordiska marknaden. Gemensamt för dessa tillverkare och Orteo är insikten av att lokala önskemål, t ex på support och produktutveckling, måste uppfyllas för att distributören ska kunna ge bästa service.


 

ossur
Össur Nordic är dotterbolag till Össur HF - ett isländskt företag verksamt främst inom den ortopedtekniska sektorn. Össur Nordic har ett brett sortiment av hög kvalitet med både agenturer och egna produkter. Produkterna marknadsförs och distribueras till ortopedtekniska verkstäder och arbetsterapeuter i Skandinavien.


 


 


Servohandske blir Carbonhand
Bioservo Technologies är företaget bakom Carbonhand, den nya generationen av Servohandsken.
Carbonhand är ett hjälpmedel som kombinerar det bästa av två världar - medicinsk forskning och banbrytande teknologi.

Carbonhand, nya generationen av Servohandsken, är ett innovativt och användarvänligt greppförstärkande hjälpmedel.
Den är smidig och intuitiv samtidigt som den kompenserar och tillför kraft, uthållighet och styrka när användaren behöver stärka sitt grepp.
Handsken används redan idag som stöd i hemmet eller på jobbet. Den bidrar till ökad självständighet och större oberoende för användare
inom flera områden både i arbetslivet, med vardagssysslor i hemmet eller aktiviteter på fritiden.


 


grippit

Catell grundades 2009 och är ett helsvenskt företag med säte i Stockholm. Sortimentet består av produkter riktade mot Handterapi. Tillsammans med flertalet av världens främsta producenter och med en egen produktutveckling är målsättningen att vara den ledande leverantören inom Handterapi. Vi strävar alltid efter att erbjuda marknadens bästa priser kombinerat med kvalitet, hög service och leveranssäkerhet.


 

JHInova
JHInova i Hässelby marknadsför ortopedtekniska hjälpmedel till ortopeder, sjukgymnaster, sjukhus, gipstekniker med flera. Vårt produktsortiment innehåller bland annat ortoser för knä, fot, armbåge/hand och rygg.Vi erbjuder högkvalitativa produkter för funktionell och optimal patientbehandling till kunder i Sverige, Norge och Danmark


 

mediroyal
MediRoyal Nordic AB har startats och ägs av personalen fr.o.m den 1 oktober 2002. Bolaget ansvarar för försäljning och marknadsföring av DeRoyals produkter i Skandinavien och Östeuropa. Denna lösning möjliggör en stark koncentration mot viktiga marknader och kundgrupper för bästa möjliga service.


 


Vår affärsidé är att marknadsföra och sälja behandlings- och kostnads- effektiva vårdprodukter som är unika inom sitt respektive användningsområde. Det ingår även att ge en fortlöpande utbildning till de vårdgivare som använder produkterna för att de skall erhålla optimala resultat.Vi arbetar inom fyra produktområden, Sårläkning, Kompressionsbehandling, Trycksårsprofylax samt Profylax mot biverkningar vid cellgiftsbehandling (Alopecia, Dyschromia och Onycholysis).


 

thuasne
Företagsgruppen Thuasne har sedan grundandet 1847 varit baserat i St Etienne i Frankrike. Från början specialiserade man sig på elastiska textilier, men efter andra världskriget började man satsa på sina kompressionsbandage, varpå man lanserade de första medicinska bältena; Lombax och Lombacross. Därefter har ett omfattande sortiment av bland annat medicinska ortoser utvecklats.